LLom amb pèsols i canyella

guisantes_1

(Recepta de Carmen González)

Ingredients: Pèsols – llom – canyella – anís – pebre vermell dolç – pebre negre – oli

Passem el llom per una paella amb una mica d’oli. Fem volta i volta. L’hi posem pebre negre, un pols de pebre vermell, un canó de canyella, un rajolí d’anís, i aigua fins gairebé cobrir la carn. Ho deixem tapat i a foc mitjà durant uns 10′ , hi afegim els pèsols (poden ser congelats); hi posem sal -si no ho hem fet abans- i ho deixem uns 5′ més (fins que els pèsols siguin cuits). Així de fàcil.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “LLom amb pèsols i canyella

  1. maria torremaules

    Ei, molt bé el web.
    Has provat una combinació semblant amb llenties cuites de pot (millor de mena pardina que no es desfan) passades per la paella amb gingebre fresc ratllat (sofregit abans)?.
    És una combinació de gustos curiosa i és un plat que aguanta bé al tupper sense nevera.

  2. Hola Maria! No, no l’he provat (de fet mai he utilitzat gingebre per cuinar), sona bé!! Explica-me la i la penjo! Si vols, al Facebook que acabo d’estrenar! Encara no té els 25 “me gusta”necessaris i per tant no té un link directe, però si vas al cercador del facebook i busques “totaltupper” el trobaras ràpid. Moltes gràcies! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s