“Migas” fàcils

Foto: Amayita (Flickr)

Migas fàcils

Ingredients: 1 ou dur, unes quantes nous, unes quantes panses, pernil salat, pinyons (optatiu), “migas” precuinades.

Una idea per fer un plat ràpid i digne a partir d’un menjar precuinat.

Mentre fem l’ou bullit en aigua, escalfem les migas en una paella, a les que hi haurem afegit les panses, els pinyons i les nous, i el pernil salat tallat a tiretes. En principi no cal oli, les migas precuinades ja solen portar una mica de xorís.

Quan s’hagin torrat una miqueta els pinyons ja podem apartar-ho del foc. Si les panses que tenim estan molt seques, les podem estovar prèviament al microones en tres dits d’aigua o de caldo, durant uns 40 segons.

Barregem les migas resultants amb l’ou dur ratllat i ja està. Com que és un plat una mica sec, per acompanyar hi va molt bé un bon tomàquet obert i amanit amb sal i oli d’oliva.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s