Crema de carbassa

Foto: Arquepoetica_flickr

Foto: Arquepoetica_flickr

Ingredients: mitja carbassa – mig vaset de crema de llet (opcional) – sal – pebre – aigua.

Pelem i tallem la carbassa a daus grossos, i la bullim en dos dits d’aigua i sal. Un cop cuita (uns 10 minuts), la colem i reservem una part de l’aigua sobrant. L’altra part la barregem amb la carbassa en un recipient per a triturar-ho. Si volem fer una crema menys espessa, li afegim més aigua. Finalment hi afegim pebre al gust, la crema de llet, i acabem de passar-ho tot pel túrmix. Al final sempre podem rectificar de sal.

Amb la meitat d’una carbassa de tamany petit n’hi ha per a unes dues o tres racions, però va molt bé aprofitar i fer una carbassa sencera. Congelant la crema en diversos tuppers en tindrem per a més àpats!

Anuncis

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Crema de carbassa

  1. ISABEL

    jo a l’hivern faig molta cremeta de carabassa, però us volia recomanar un petit toc que vaig veure a Alemanya, a un restaurant on només feien cremetes: abans de servir-la li afegien unes gotetes de vinagre de mòdena i unes pipes de carabassa. El vinagre de mòdena li donava…mmm…un toc especial 😉

  2. Mmmm!! Ostres, li pot donar un toc genial, això s’ha de provar! Genial, moltes gràcies, Isabel, per “alimentar” la recepta amb el suculent comentari!! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s