Sopa fàcil de peix

 

Ingredients (per a dues persones): 4 rodanxes petites de lluç, o 4 cues petites de rap –  3/4 de litre d’aigua – 2 patates mitjanes – 2 alls – 1 tomaquet madur – 1 tros de pebrot verd, – 1 branca de julivert – mitja ceba – mitja llimona – una cullerada d’oli – sal.

(Recepta de Carmen Gonzalez)

Una sopa “que es menja sense gana”, i molt senzilla de fer! Anomenada “sopa de pescado en blanco”.

Posem l’aigua a bullir a una cassola. Tallem les verdures a trossos: les patates, per la meitat (de dalt a baix) en quatre trossos, i despres a rodanxes no gaire primes perque no es desfaci al bullir; els alls tallats a rodanxes i el tomaquet pelat i partit en dos trossos, i la mitja ceba. Quan l’aigua arrenqui el bull, hi aboquem les verdures tallades, el pebrot i la branca de julivert, i un pols de sal.  Quan la patata estigui a mig fer, hi posem el peix.  En un bol barregem be el suc de mitja llimona i la cullerada gran d’oli, i l’abocarem a la sopa amb l’ultim bull.

Advertisements

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s