Menú del 29-S, dia de la vaga general

Foto: Flickr (Lachlan Hardy)

Ingredients: Pasta (macarrons, llacets, qualsevol de tres colors, o la que ens faci més gràcia sempre que no sigui farcida) – tomàquet – ceba tendra- rúculaformatge manxec semi o sec -pinyons – oli, sal, i si es vol, vinagre o mahonesa.

Més que d’un menú, es tracta d’un plat adaptat a les necessitats dels vaguistes més actius el dia 29 de Setembre, dia de Vaga General. Per aquest tipus de jornada no laboral, sinó activista, hem de preveure un dinar que aporti energies però que alhora sigui lleuger, ràpid de preparar, i que pugui prescindir de nevera unes hores.

Proposem una amanida de pasta amb tomàquet natural, ceba tendra, rúcula, formatge semi-sec i pinyons torrats. Pot amanir-se només amb oli, o amb una vinagreta. També li va bé una cullerada de mahonesa casolana, preferiblement. Bon àpat…  i bona vaga!

Advertisements

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s