Paellada (no paella!)

Foto: Food Thinkers (Flickr)

Una recepta que vaig escoltar fa anys i panys a la ràdio, anant en cotxe per la zona de Tarragona. És tant breu com un “twit”.

Ingredients: carbassó, ceba, patata, oli i sal.

Les quantitats, al gust de cadascú. Tallem la ceba en juliana, el carbassó com més gràcia es faci, i la patata a daus petits o a rodanxes no massa gruixudes (de mig centímetre màxim). Ho sofregim tot a la vegada en una paella, amb l’oli (s’ha de sofregir, no bullir!).

Al final ho salem al gust i llestos. Serveix de guarnició per a qualsevol plat.

Advertisements

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s