Truc per “plum cakes” i similars

Foto: Wiosanna (Flickr.com)Pels més pastissers: perquè les panses i els fruits secs que afegiu al pastís no se’n vagin al fons de la massa, el truc que utilitzava la meva àvia era remullar els fruits amb llet abans d’afegir-los a la massa. D’aquesta manera us quedaran més ben distribuïts pel pastís.

Advertisements

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Truc per “plum cakes” i similars

  1. Elena

    Ep, a mi em sembla q això de remullar les panses amb llet és per estovar-les! I crec q perquè no se’n vagin al fons, s’han d’enfarinar.

  2. Magda

    Gràcies, Elena, ho provaré i escriuré els resultats!! ;-)) Entre tots, n’aprendrem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s