Aquell enciam que tenia a la nevera… Truc per a conservar-lo

Enciam recuperat. 3er dia d'immersió.

Quantes vegades hem abandonat a la nevera aquell esplèndid i cruixent enciam que haviem comprat fa una setmana…. o més??

Per a evitar que se’ns espatlli i allargar la vida dels enciams, un truc clàssic imprescindible és aquest:

Netegeu l’enciam quan encara estigui en bon estat (o el que quedi d’ell), i submergiu-lo dins un tupper o recipient amb aigua. Tapeu-lo i guardeu-lo, a la nevera o fora (es conservarà igual de bé).  Si després de dos o tres dies encara no l’heu consumit, torneu-li a canviar l’aigua. Almenys una setmana us aguantarà bé.

Si no us convenç el sistema, sapigueu que guardar l’enciam dins de bosses de plàstic a la nevera és el pitjor que es pot fer per a conservar-los.  Molt millor embolicat en un paper.

Advertisements

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s