Arròs amb bacallà al forn

Foto: artnbarb (Flickr)

Foto: artnbarb (Flickr)

Ingredients: 4 tassetes d’arròs –  8 tassetes de caldo de peix –  250 grams de bacallà dessalat i esqueixat –  2 carxofes – 1 ceba –  50 grams de pèsols –  2 grans d’all – 1 culleradeta de safrà – Oli d’oliva.

Una recepta del mercat que no presenta una gran dificultat, però que requereix tenir caldo de peix, i encertar-la amb el punt de l’arròs. Piqueu molt fina la ceba i els grans d’all i ofegueu-los en una cassola amb oli d’oliva. Quan estiguin daurats, afegiu-hi les carxofes netes i trossejades i sofregiu-les. Afegiu-hi el bacallà i saltegeu-ho tot junt uns minuts. A continuació, aboqueu-hi l’arròs, els pèsols, el safrà i el caldo de peix calent. Remeneu-ho bé i porteu-ho a ebullició. Enforneu el plat a 200 graus i coeu-lo fins que s’evapori el caldo. Deixeu-lo reposar durant cinc minuts i serviu-lo. O guardeu-lo en tuppers per menjar a la feina.

Anuncis

3 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

3 responses to “Arròs amb bacallà al forn

  1. Mmmmm, nyam! Quina bona pinta fa això!

  2. Nuri

    Magda, això sembla boníssim …. !!!

  3. This piece of writing is really a nice one it assists new the web users, who are wishing in favor
    of blogging.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s