Sopa freda de meló amb encenalls d’ibèric i menta

Foto: norwichnuts (Flickr)

Ingredients: 1 meló per a 4 persones (uns 200-250 g de pes net per cap) – 2 cullerades soperes de crema de llet – 1 iogurt natural – 1 punteta de pebre negre – 40-50 g d’encenalls de pernil ibèric – unes fulles de menta fresca

Com a bona tupperista, reciclo aquesta recepta del web de Salut de la Generalitat, que no sabia que tenia aquest apartat culinari de receptes saludables. De cara a aquest preestiu, estiu i postestiu pot ser molt útil per als nostres tuppers.  Aquí va:

Peleu i traieu les llavors del meló.  Reserveu un parell de talls, i la resta de la polpa talleu-la a trossos i tritureu-la fins a obtenir una crema ben fina. Condimenteu-ho amb una mica de sal i pebre negre (opcional) i reserveu-ho.

En el moment de servir la crema, afegiu-hi un parell de cullerades soperes de crema de llet i el iogurt natural i remeneu-ho. . Talleu els trossos de meló reservats a daus menuts o feu-ne boletes i afegiu-les. Serviu la crema ben freda, guarnida amb els encenalls de pernil ibèric, els daus de meló i les fulles de menta fresca picada.  I xim pum!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s