Treure la pell del fuet

Secallones (foto: SantiMB, Flickr)

Pelar un fuet pot ser un dels combats més acarnissats a la cuina. Si tens un fuet, un espetec, una llonganissa o una secallona dura de pelar, aquí va un truc per treure-li millor la pell. En general, la pell dels embotits es treu millor en fred que a temperatura ambient. Però si la pell és de les que es resisteix de valent, submergiu uns segons l’embotit  en un pot d’aigua calenta (o directament sota el raig d’aigua calenta de l’aixeta), i el pelareu molt més depressa.

Advertisements

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s