Descongelar llesques de pa amb èxit

Pa de pagès

Si hem congelat el pa, és perquè a l’hora de descongelar-lo ens quedi igual o pràcticament igual que el dia que el vam guardar al congelador, oi? Doncs segons com fem el procés, el resultat pot ser frustrant.

Moltes vegades hem de descongelar llesques de pa soltes, sobretot si no som dels que comprem pa els set dies de la setmana. La millor manera de descongelar amb èxit les llesques de pa, de manera que quedin com el dia que les vam ficar al congelador, és deixant-les damunt la taula o superfície de la cuina ben tancades en una bossa de plàstic (o dins d’un tupper!). I si són poques llesques i les col·loqueu separadament, accelerareu el procés. En menys de 10-15 minuts tindreu un pa com si fos acabat de comprar (partint de la base que el vau congelar el mateix dia d’adquirir-lo).

Ja que toquem el tema, aprofitem per recordar les “10 raons per a no deixar de menjar pa“, publicades a Gastroteca.cat 

Advertisements

1 comentari

Filed under Receptes bàsiques

One response to “Descongelar llesques de pa amb èxit

  1. Retroenllaç: Tupperadicción, trucos para comer en la oficina | Detective de cuchara

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s