Crema de pastanaga amb poma

Foto: Glòria Madurell

Ingredients (per a 4 persones): 1 ceba picada – 4 pomes “Golden” -1 manat de pastanagues (8-10 peces) – 1 litre de brou de verdures (es pot fer amb pastilles de brou de la marca que preferiu).

Talleu la ceba a trossets i sofregiu-la amb oli d’oliva fins que s’enrosseixi. Aleshores afegiu-hi les pastanagues i les pomes, tallades també a trossets, deixeu-ho coure un parell de minuts, mentre li doneu unes quantes voltes. Un cop passat el temps, incorporeu-hi el brou de les verdures, i deixeu-ho coure uns cinc minuts en una olla a pressió, o bé 10 minuts en olla exprés.

Transcorregut el temps necessari, destapeu l’olla i tritureu-ho tot al túrmix. Hi podeu afegir un formatget (tipus Caserio, Kiri, etc.), mirant que us en quedi més a l’olla que no pas als dits 😉

Com a decoració, i també perquè li dóna molt bon gust, us suggerim que hi afegiu un polsim de comí.

Tant la recepta com la foto són de la Glò (gràcies, uapa!), que a més de la cuina li encanta la fotografia. Per veure més fotos seves aneu al bloc Amb ulls de fotògraf.

Anuncis

1 comentari

Filed under Receptes bàsiques

One response to “Crema de pastanaga amb poma

  1. Retroenllaç: Crema de pastanaga amb poma | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s