Guardar la pasta cuita sense que s’enganxi

Foto: ISO800.cl

Acabes de coure macarrons, spaguetti o qualsevol altra pasta (sola, sense salses ni afegits), però la vols guardar per a l’endemà o un altre dia. La manera d’evitar que quedi enganxada és la següent: un cop acabada de coure i colada, afegiu-hi un rajolí d’oli i remeneu-la bé. Veureu com l’oli fa que la pasta rellisqui i no quedi gens enganxada.

Si heu fet força quantitat de pasta, un cop freda i barrejada amb la mica d’oli, us suggerim que la repartiu en tuppers de la mida que més us convingui, els congeleu, i sempre tindreu una guarnició o la base del primer plat a punt. Només us caldrà treure-le del congelador el dia abans i llestos.

Anuncis

1 comentari

Filed under Receptes bàsiques

One response to “Guardar la pasta cuita sense que s’enganxi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s