Calamars amb ceba

Ho té tot: recepta fàcil, ràpida i bona!

Ingredients: 1 kg de calamars tallats a rodanxes – 3 cebes ben maques de Figueres – vi blanc – un raig d’oli – un polsim de sal.

Netegeu bé els calamars i talleu-los a rodanxes (també us ho poden fer a la peixateria). Prepareu un sofregit de ceba a foc molt baix perquè es caramelitzi sense arribar a cremar-se. Un cop fet, afegiu-hi els calamars, un got d’aigua calenta i un altre de vi blanc fins que els calamars quedin coberts pel líquid.

Afegiu-hi un polsim de sal, i deixeu-ho bullir tot durant 20 minuts perquè els calamars quedin tovets. Estaran boníssims si us els mengeu calentets, acompanyats simplement amb  arròs blanc.

Bon profit!

Anuncis

1 comentari

Filed under Receptes bàsiques

One response to “Calamars amb ceba

  1. I’m no longer positive where you’re getting your info, however good topic.
    I must spend a while studying much more or working out more.

    Thanks for fantastic information I used to be in search of this
    information for my mission.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s