Ara que és temps de maduixes… truc per a treure’n més suc

Maduixa banyant-se. Foto genial, de la Glòria Madurell (bloc http://ambullsdefotograf.blogspot.com)

Ara que és temporada de maduixes, us expliquem un truc perquè desprenguin més suc. Segur que hi ha més formes per a aconseguir-ho, i si en coneixeu o en preferiu d’altres us convidem a que hi pengeu un comentari. Així entre tots n’aprendrem…

Primerament,  renteu-les. Després, traieu-ne les fulles i la part més blanca; trossegeu-les i poseu-les en un bol. Poseu-hi una mica de sucre, una culleradeta de vinagre de mòdena (hi ha qui també l’hi posa una mica de moscatell!).

Poseu-ho a la nevera i deixeu que la química faci la seva feina. En un parell d’horetes o tres tindreu unes maduixes amb el seu propi suc.

Si no teniu temps per a deixar-les a la nevera perquè facin “xup-xup” al fred, les podeu fer soles, ruixant-les amb suc de taronja on hi haureu dissolt una cullerada o dues de mel.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Ara que és temps de maduixes… truc per a treure’n més suc

  1. si les deixeu al seu aire , sense el vinagre , tambe deixen anar el seu suc . El vinagre l´ùnic que fa es contrarestar la dolçor . Per fer-les reaccionar no cal que poseu gaire de sucre , i una vegada han deixat el suc les podeu afegir el que volgeu,suc de toronja,moscatell,nata montada,sense montar,llet,yogurt,o posarles per demunt d´un gelat de vainilla o xocolata

  2. Ostres, Jesus, moltes gràcies per les precisions, és un luxe tenir lectors de nivell!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s