Tall rodó de pollastre amb salsa de pastanagues

Foto: cuinaparellada (Flickr)


Ingredients: 1 tall rodó preparat – 2-3 pastanagues -1 ceba – 1 tomàquet -1/2 branca de canyella – 1 rajolí d’anís – oli

Recepta de la Carmen, una de les meves mestres de cuina elemental.

En una cassola poseu a daurar en un dit d’oli el tall rodó de pollastre, sense deslligar. Un cop daurat, hi afegiu la canyella i el raig d’anís, i ho deixeu un minut perquè s’evapori l’alcohol. Ara ja hi podeu incorporar un tomàquet tallat en dues parts, una ceba sencera amb un tall al mig, i la pastanaga tallada a rodanxes no gaire fines.  Un truc perquè no es cremi el tall, és col·locar-hi a sota les rodanxes de pastanaga, com si fos un alfombra.

Deixeu coure el tall a foc suau, amb la cassola tapada, i aneu-lo movent de tant en tant. Un cop cuit, ja podeu separar la salsa i passar-la pel túrmix. Després talleu la carn a rodanxes primes i serviu-la amb la salsa al damunt.

Si voleu saber-ne una mica més sobre el tall rodó, visiteu “Coses sobre el tall rodó“.

 

Altres receptes amb pollastre:

Pollastre amb pinya (o pollastre xinès)

Pollastre a la cassola amb tomàquet, all i ceba

Pollastre amb poma, prunes i pinyons

Arròs 8 de març (amb conill o pollastre i verdures)

Pollastre al curri

Anuncis

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Tall rodó de pollastre amb salsa de pastanagues

  1. Retroenllaç: Tall rodó de pollastre amb salsa de pastanagues | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s