Truc per a coure la pasta brisa o de full

Uns quants cigrons secs, mongetes seques o grans de cafè damunt la massa eviten que s'infli.

Per evitar que la pasta de full o brisa s’infli quan la coem al forn (abans d’omplir-la amb el farcit), hi ha alguns trucs. D’una banda, cal punxar-la per a diferents llocs de la base amb una forquilla. Si a més, hi col·loquem un paper de plata al damunt amb uns quants cigrons secs o mongetes seques, o bé grans de cafè, la massa no s’inflarà (o ho farà menys), i després us serà molt més fàcil emplenar-la amb el farcit o el contingut del pastís o de la quiche que vulgueu preparar.

De receptes de pastissos i de quiches amb base de pasta brisa o de full n’hi ha moltes. En aquest blog, per ara, hi teniu les següents:

Pastís de poma en 25 minuts
Quiche de carabassa dolça i formatge

Anuncis

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Truc per a coure la pasta brisa o de full

  1. Sònia Herrera

    Jo, algun cop que no he tingut cigrons o cafè, he posat culleres!!! Sols cal anar en compte a l’hora de treure-les per no cremar-te!!

    Petons, cuinetes d’arreu!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s