Cueta de rap amb all i pebre vermell

Tant podem fer servir cues de rap com medallons, queda un plat per a sucar-hi pa!

Ingredients: 1 cueta de rap – 4 alls – oli verge d’oliva – pebre vermell dolç – herbes provençals – sal – pa (per sucar!)

Una recepta d’un bon amic que diu que no és gaire bon cuiner (però la realitat el contradiu 🙂 ). Pot funcionar molt bé per a un tàper a la feina… perquè també cal menjar peix!

És ben fàcil de fer. Un cop tingueu els alls ben talladets, fregiu-los en una paella amb un raig ben generós d’oli d’oliva verge. Una vegada cuit l’all, afegiu-hi el rap prèviament salat, i tot seguit empolseu-lo amb pebre vermell dolç, al vostre gust. Feu volta i volta. En acabat, traieu-lo de la paella, poseu-hi al damunt un pols d’herbes provençals, i a sucar-hi pa!

Anuncis

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Cueta de rap amb all i pebre vermell

  1. Anònim

    Bona recepta! en breus…la faig! Gràcies!

  2. Retroenllaç: Cueta de rap amb all i pebre vermell | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s