Pollastre amb pinya (o pollastre xinès)

Foto: Tim Sackton (flickr)

Ingredients: 1 pit de pollastre per persona – 2 rodanxes (per cap) de pinya natural de llauna – el suc de la pinya – nata líquida per a cuinar (optatiu) – ceba – oli de girasol – salsa de soia – salsa Perrins – ceba.

Una recepta que sembla pensada expressament per a aquest bloc, facilitada per la doctora Margarita Legorburu, una autèntica maga de les agulles (d’acupuntura) 😉

Entre d’altres avantatges, aquest pollastre amb pinya o pollastre xinès queda encara més bo al dia següent de preparar-lo.

Elaboració: talleu el pollastre a daus. Saleu-lo, arrebosseu-lo amb farina i salteu-lo amb oli abundant en una paella. Traieu-lo de la paella i passeu-lo a una cassola amb oli. Refregiu-els daus de pollastre. Novament, retireu el pollastre, i en aquesta cassola, amb l’oli que hi queda, daureu-hi la ceba tallada a daus. Un cop daurada, afegiu-hi el pollastre, els daus de pinya i el suc, un rajolí de nata líquida (optatiu), dues cullerades de salsa de soia i una cullerada de salsa Perrins (decidiu-ne la quantitat al vostre gust, podeu sucar-hi pa i tastar-la fins que en trobeu el punt).

Deixeu que tot faci xup-xup durant 20 minuts a foc molt baixet.

Aquesta recepta guanya d’un dia per l’altre, i queda molt bé si l’acompanyem amb un bol d’arròs.

 

Altres receptes amb pollastre:

Pollastre a la cassola amb tomàquet, all i ceba

Tall rodó de pollastre amb salsa de pastanagues

Pollastre amb poma, prunes i pinyons

Arròs 8 de març (amb conill o pollastre i verdures)

Pollastre al curri

Advertisements

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Pollastre amb pinya (o pollastre xinès)

  1. Anònim

    MMMMMMMHHHHHHH…BONÍSSSSSIM!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s