Macarrons “a la vaga”


Ingredients (per a unes 45-50 persones): 6 paquets de 500 g de macarrons, 5 pots de 250 g de salsa de tomàquet amb ceba, 400 g de butifarres de xoriç, 600 g de bacó, sal i oli.

Plat contundent, ràpid i fàcil de fer, per a un dia de vaga general com avui.

En una paella gran o cassola, sofregiu amb una mica d’oli  el bacó, i afegiu-hi després el xoriç. En acabat, poseu-hi el tomàquet de pot (encara que sempre és millor la salsa casolana) i deixeu-ho coure uns minuts.

A part, en l’olla més grossa que tingueu (calen entre 14 i 16 litres d’aigua per a coure tota aquesta quantitat de pasta), bulliu els macarrons fins que quedin al dente o al vostre gust.

Distribuïu la pasta en safates de forn, on podreu repartir i barrejar més fàcilment la salsa amb els macarrons.

Si, a més, els voleu gratinats, poseu-hi formatge ratllat al damunt, i enforneu-los uns minuts més.

Bon àpat i bona vaga!

Advertisements

5 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

5 responses to “Macarrons “a la vaga”

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

  2. Quina pinta! Enhorabona pel bloc, i si et passes pel “Tot fet a casa” hi tens una sorpresa.

    http://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html

    Una abraçada!

  3. Oooohh!! M’encanta la iniciativa, el premi i tot!! Aviat faré el mateix! Ens seguim, moltíssimes gràcies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s