Amanida ràpida amb tomàquet Kumato

Kumato1

Tomàquet de varietat Kumato. Foto: Flikr.com

Ingredients (per a 2/3 persones): 1 bossa de 200 g d’enciam iceberg tallat i net, 1 bossa de ruca de 100 g, 80 g de formatge de cabra, 3 tomàquets Kumato, mitja poma golden, un grapat de nous.

Us proposem una amanida elemental, que podeu fer en cinc minuts, amb una varietat de tomàquet -Kumato o “tomàquet negre”- encara poc coneguda però que ja es ven pràcticament a tot arreu i a un preu assequible. El Kumato té la pell de color verd fosc, és menys àcid que d’altres varietats i fins i tot té un punt de dolçor, cosa que fa que combini molt bé tant amb el formatge de cabra com amb qualsevol altre tipus de formatge, la majoria força àcids.

Tallem a daus el tomàquet, el formatge i la poma i ho barregem tot dins d’un bol o safata, juntament amb l’enciam i la ruca ja trossejada. Hi afegim les nous i ja ho tenim, només cal amanir-ho al vostre gust.

Més informació sobre el Kumato i altres receptes:

A la Vikipèdia en castellà hi ha una entrada, però sembla poc fiable (per poc contrastada); i en aquest enllaç, del blog de blogs Les teves receptes hi trobareu unes quantes propostes de receptes amb Kumato.

Advertisements

1 comentari

Filed under Receptes bàsiques

One response to “Amanida ràpida amb tomàquet Kumato

  1. Attractive element of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to say that I acquire
    actually enjoyed account your weblog posts. Any way I’ll be subscribing in your augment and
    even I fulfillment you get admission to consistently quickly.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s