Pollastre rostit amb vi ranci

IMG_2833

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredients: contracuixes i cuixetes de pollastre – alls – un got de vi ranci – oli d’oliva verge – sal.

Un plat ben ràpid i fàcil de fer, perfecte per omplir carmanyoles. I encaixa amb tota mena d’acompanyaments: amanides, arròs, pebrots fregits, patates…

Talleu les contracuixes en dues parts i condimenteu tota la carn amb sal i pebre al vostre gust. Enrossiu el pollastre en una cassola amb un raig oli d’oliva calent. Quan la carn s’hagi daurat, afegiu-hi un parell o tres d’alls trinxats. Al cap d’un parell de minuts, un cop cuit l’all, ruixeu-ho tot amb un got de vi ranci, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc baix fins que la salseta s’hagi reduït.

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s