Pollastre rostit amb vi ranci

IMG_2833

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredients: contracuixes i cuixetes de pollastre – alls – un got de vi ranci – oli d’oliva verge – sal.

Un plat ben ràpid i fàcil de fer, perfecte per omplir carmanyoles. I encaixa amb tota mena d’acompanyaments: amanides, arròs, pebrots fregits, patates…

Talleu les contracuixes en dues parts i condimenteu tota la carn amb sal i pebre al vostre gust. Enrossiu el pollastre en una cassola amb un raig oli d’oliva calent. Quan la carn s’hagi daurat, afegiu-hi un parell o tres d’alls trinxats. Al cap d’un parell de minuts, un cop cuit l’all, ruixeu-ho tot amb un got de vi ranci, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc baix fins que la salseta s’hagi reduït.

 

 

Anuncis

1 comentari

Filed under Receptes bàsiques

One response to “Pollastre rostit amb vi ranci

  1. Retroenllaç: Pollastre rostit amb vi ranci | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s