Pollastre a la cassola, estil “Sílvia”

FlickrIngredients: 5-6 cuixetes petites o aletes de pollastre – ceba – pastanaga – pebrot verd – tomàquet natural – 1 cabeça d’alls – brandi o vi blanc – 1 o 2 vasos d’aigua – prunes – pinyons.

 

Recepta original de l’amiga Sílvia per fer en una cassola de terra, tot i que en una d’estàndard també funciona.

Poseu una mica d’oli a la cassola, i afegiu-hi el pollastre prèviament salat. Si pot ser trieu cuixetes petites o aletes. Deixeu que es rossegi a banda i banda, i quan ja pren una mica de color, poseu-hi els vegetals picats: ceba, tomàquet natural i el que us pugui venir de gust, com ara pastanaga, pebrot verd… i una cabeça d’all.

Tapeu la cassola i remeneu sovint. Quan les verdures estiguin fetes, poseu-hi un bon raig de brandi o de vi blanc sec, al vostre gust, i un o dos vasos d’aigua perquè tingui suc per anar-se coent.

Tapeu-ho novament, i deixeu-ho a foc lent uns 20 minuts. Remeneu-ho sovint perquè no s’enganxi.  Abans, però, quan faltin uns 5 minuts, afegiu-hi les prunes i els pinyons (molt millor si els heu torrat abans en una paella) perquè s’acabi de coure tot.

Com gairebé totes les receptes del blog, és fàcil de fer, i no cal que sigueu gaire cuinetes perquè us surti bé.

Advertisements

2 comentaris

Filed under Receptes bàsiques

2 responses to “Pollastre a la cassola, estil “Sílvia”

  1. Roser

    Puc confirmar que el pollastre estil “Sílvia” està boníssim. Us el recomano!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s