Filets de bacallà gratinats

IMG_20160320_202419Ingredients: 4 filets de bacallà al punt de sal – 1 ou – formatge mozzarella ratllat – pa ratllat -1 ceba – 1 pebrot verd o vermell (al gust) – oli d’oliva verge extra.

Preescalfeu el forn a 180 graus uns 20 minuts. Mentrestant, talleu la ceba i el pebrot en tires fines i sofregiu-ho en una paella amb oli d’oliva verge extra.

Bateu l’ou, afegiu-hi el formatge, una mica d’oli i una cullerada sopera de pa ratllat.

Una vegada heu sofregit les verdures, poseu-les en una safata untada amb oli. Al damunt, col·loqueu-hi els filets de bacallà i cobriu-los amb la barreja d’ou.

Enforneu-ho durant 10 minuts a 180 graus primer, i després gratineu-ho 5 minuts més perquè es rossegi.

Ja ho podeu treure del forn i cruspir-vos-ho o desar en tàpers.

La recepta és una variant de la que apareix en el mateix paquet de bacallà, que vaig comprar congelat. Si compreu el bacallà fresc i dessalat, segur que el plat guanyarà molt. Com que no tenia mozzarella, he fet servir un altra mena de formatge i ha quedat igualment molt bo.

 

Advertisements

1 comentari

Filed under Receptes bàsiques

One response to “Filets de bacallà gratinats

  1. Retroenllaç: Filets de bacallà gratinats | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s