Sopa refrescant de meló amb pernil serrà

IMG_2622 (1)Ingredients per a 2-3 persones, segons el pes del meló:  mig meló – 1 iogurt natural (opció per a més cremositat: iogurt grec o crema de llet) –100 g de pernil serrà- sal i pebre al gust – menta fresca – oli d’oliva verge extra

Traieu les llavors del meló i talleu-lo a daus. Poseu-lo en un bol gran i barregeu-lo amb el iogurt. Tritureu-ho amb la batedora i salpebreu la crema al gust. Hi ha qui hi afegeix una mica de gingebre en pols o fins i tot un rajolí de vi blanc.

Deixeu refredar la mescla a la nevera. Mentrestant, enforneu el pernil serrà a temperatura baixa durant uns pocs minuts fins que quedi cruixent.

Serviu la sopa amb un rajolí d’oli verge extra pel damunt, la menta fresca esmicolada i els encenalls de pernil.

Deixa un comentari

Filed under Receptes bàsiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s